
MGMP Frost
– a frissesség titka! Saját gyártási és fagyasztási eljárásunk, hogy a termékek mindig frissek maradjanak...
...
Az MGMP Frost egy saját fejlesztésű eljárás, amely lehetővé teszi, hogy pékáruink a gyártást követően is hosszú ideig megőrizzék frissességüket, minőségüket és állagukat.
Termékeink késztermékek, azaz nem igényelnek további sütést. Fagyasztott állapotból elegendő szobahőmérsékleten felengedni vagy enyhén felmelegíteni őket – és már fogyaszthatók is.
A megfelelő, -15 és -20 °C közötti tárolási hőmérsékleten a termékek akár hetekig megőrzik eredeti állapotukat: állaguk, ízük, tápértékük és megjelenésük változatlan marad.
Fontos megjegyezni, hogy egyes érzékenyebb termékeinknél – például linzer, ischler – nem alkalmazunk hősokkos fagyasztást, hogy megőrizzük azok jellegzetes textúráját.